Over ons

Wie wij zijn, en waarom wij doen wat we doen

Onze missie

Wij helpen met het optimaliseren van kwaliteiten, vitaliteit en effectiviteit van (top) managers, professionals en particulieren. De koppeling van coaching en psychologie staat borg voor het proces waarmee wij u weer in balans brengen. U haalt weer het beste uit uzelf en functioneert weer goed in werk- en privéleven. Onze coachingstrajecten zijn altijd op maat. Meer weten? Neem dan contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons team

Erik de Vries

GZ-psycholoog BIG – NIP / Coach
Erik heeft jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke, team en organisatie gerichte veranderingsprocessen. Ook is hij ervaren in de informatietechnologie, testontwikkeling, consultancy. Zijn stijl: positief, energiek, open, integer, analytisch en persoonlijk. Hij komt snel tot de kern en is oplossingsgericht. Erik is in staat om met een simpel verhaal, humor, illustratie of schema complexe en (on-)bewuste patronen en processen inzichtelijk te maken. Zijn opleiding omvat onder andere trauma behandeling, cognitieve gedragstherapie, neuropsychologie, coaching, communicatie, training en psychotherapie. Hij koppelt coaching en psychologie wat borg staat voor het proces waarmee hij (top) professionals en teams weer in balans brengt. U kunt mij rechtstreeks bereiken via: Erik@goudsbloemendevries.nl BIG-nummer: 79050065825

Steven Goudsbloem

Psycholoog NIP / Coach
Naast zijn werk als coach heeft Steven 10 jaar ervaring als psycholoog binnen de geestelijke gezondheidszorg. Sinds enkele jaren doet hij dit in deze praktijk waarin psychologie en coaching samenkomen. De ervaring ligt voornamelijk op het gebied van mentale gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en begeleiding en preventie van stress en burn-out. Door de ruime ervaring in de begeleiding van burn-out is de overtuiging van het belang van preventie des te groter geworden. Met enthousiasme wil hij zich hier graag voor inzetten om daar een bijdrage aan te leveren. Verder heeft Steven een bijzondere interesse in Performance Psychology/Coaching, mede door zijn eigen achtergrond in topsport als basketballer. Zijn aanpak kenmerkt zich door het centraal stellen van de persoonlijke relatie, oplossingsgerichtheid, professionaliteit en deskundigheid. U kunt mij rechtstreeks bereiken via: Steven@goudsbloemendevries.nl

Ervaringen van onze cliënten

“Ik leerde te denken in oplossingen en niet meer in problemen”
William
“Het heeft mij erg geholpen dat Erik mijn kwaliteiten hielp ontdekken en ontwikkelen.”
Willemijn
“Ook met dagelijkse voorbeelden en vergelijkingen die iedereen begrijpt kan Steven ingewikkelde of moeilijke situaties helder maken.”
Anoniem

Contactformulier

Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op

Op dit moment kunnen wij geen nieuwe aanmeldingen aannemen vanwege persoonlijke omstandigheden. We hopen op uw begrip en staan klaar om u te helpen zodra we weer ruimte hebben voor nieuwe aanmeldingen.