Coaching

Coaching

Kwaliteiten versterken, uw mogelijkheden vergroten. Daar richten wij ons op in onze coaching.

Coachingstraject

De koppeling van coaching en psychologie staat borg voor het proces waarmee wij (top)managers, professionals en teams weer in balans brengen. U haalt weer het beste uit uzelf, team of organisatie. U functioneert weer goed in werk- en privéleven. Coaching helpt u te ontdekken wie u bent, wat u kan en wat u wilt. Dit doen wij op basis van uw vaardigheden en kwaliteiten en uw eigenschappen. Wij begeleiden u op een interactieve wijze naar effectief gedrag waarin bewustwording en persoonlijke groei centraal staan. U leert uw mogelijkheden verder ontdekken, ontwikkelen en toepassen. Onze coaching trajecten zijn altijd op maat. Meer weten? Neem gerust contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ingrijpende gebeurtenissen – acute stress

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen een grote impact hebben op het functioneren van u of uw werknemer. Denk aan een bedrijfsongeval, overval, bedreiging, of een andere emotioneel beladen gebeurtenis. EMDR is een behandelmethode om langdurige uitval te voorkomen. Het is een wetenschappelijk bewezen techniek die snel werkt. Zo kan de gebeurtenis binnen enkele sessies worden verwerkt, zodat u of uw werknemer snel weer goed functioneert. Erik de Vries en Steven Goudsbloem zijn gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring in de toepassing van EMDR. EMDR is een techniek die de negatieve lading bij ingrijpende gebeurtenissen verwerkt en wegneemt. Zo kunt u of uw werknemer weer normaal functioneren.

Het voorkomen van verzuim

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om te voorkomen dat professionals uitvallen door stressgerelateerd verzuim. De cijfers spreken voor zich. Ruim 37% van de beroepsbevolking verzuimt regelmatig door stressklachten, overspanning en burn-out. Ook neemt de duur van het verzuim toe. De economische schade is enorm. Maar nog belangrijker is dat psychisch verzuim ook psychisch lijden als gevolg heeft. Dit treft niet alleen de uitvaller zelf maar ook hun naasten en werkrelaties. De meeste mensen zien hun uitval niet aankomen, maar zeggen achteraf wel dat er signalen waren.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug

Op dit moment kunnen wij geen nieuwe aanmeldingen aannemen vanwege persoonlijke omstandigheden. We hopen op uw begrip en staan klaar om u te helpen zodra we weer ruimte hebben voor nieuwe aanmeldingen.