Coaching

Kwaliteiten versterken, uw mogelijkheden vergroten. Daar richten wij ons op in onze coaching.

Coachingstraject

De koppeling van coaching en psychologie staat borg voor het proces waarmee wij (top)managers, professionals en teams weer in balans brengen. U haalt weer het beste uit uzelf, team of organisatie. U functioneert weer goed in werk- en privéleven. Coaching helpt u te ontdekken wie u bent, wat u kan en wat u wilt. Dit doen wij op basis van uw vaardigheden en kwaliteiten en uw eigenschappen. Wij begeleiden u op een interactieve wijze naar effectief gedrag waarin bewustwording en persoonlijke groei centraal staan. U leert uw mogelijkheden verder ontdekken, ontwikkelen en toepassen. Onze coaching trajecten zijn altijd op maat. Meer weten? Neem gerust contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ingrijpende gebeurtenissen – acute stress

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen een grote impact hebben op het functioneren van u of uw werknemer. Denk aan een bedrijfsongeval, overval, bedreiging, of een andere emotioneel beladen gebeurtenis. EMDR is een behandelmethode om langdurige uitval te voorkomen. Het is een wetenschappelijk bewezen techniek die snel werkt. Zo kan de gebeurtenis binnen enkele sessies worden verwerkt, zodat u of uw werknemer snel weer goed functioneert. Erik de Vries en Steven Goudsbloem zijn gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring in de toepassing van EMDR. EMDR is een techniek die de negatieve lading bij ingrijpende gebeurtenissen verwerkt en wegneemt. Zo kunt u of uw werknemer weer normaal functioneren.

Tarieven

Elk coaching traject is op maat, afhangende van de hulpvraag. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van een eenmalig gesprek wanneer er sprake is van een dringende situatie of crisis. Gemiddeld duurt een traject 3 tot 7 sessies.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug